?

Reply
#1
Old 27-04-2011, 15:42
Australia
719 Posts
My name is sheep, im the best scout aroundAlienware winnerI've won 12 grand finals!Attended ozfLANScout MedalPast/Current All-AustralianSteam Profile
sheep's Avatar
iMsheepintel sheep is offline
Past/Current All-Australian
Hi,

I've been lagging on the OzFortress servers hosted by infinite.net.au for as long as I can remember. I'm on Bigpond cable in Sydney with no issues to any other servers.

Playing on the Infinite hosted servers is similar to playing on WA servers. I experience:
Lag when firing
Delay before players and engineer buildings appear on my screen
Awkward hit rego
Warping on model collision
Ping fluctuates between 30 to 60.

Tracerts
http://pastebin.com/uc094g9v

Pings
http://pastebin.com/EiuuEgep

Speedtest to Canberra
http://www.speedtest.net/result/1270372477.png
Last edited by sheep; 27-04-2011 at 15:47.
Reply With Quote
#2
Old 27-04-2011, 16:25
Canberra
33 Years Old
13,390 Posts
QUACK!
Steam Profile
mercury's Avatar
mercury mercury is offline
I have sent this through to our networking guys to take a look at it.

The dilemma we have is Telstra/Bigpond refuse to peer with anyone - this issue does not occur with any other ISP, nor do most ISPs use this specific path.

There is currently no solution unless you want to donate money to us so we can buy bandwidth directly from telstra, move isps, or wait till we finish our migration away from eftel. We're hoping to have it done in about a month.

Long story short: telstra is not friendly towards other isps.
Reply With Quote
#3
Old 27-04-2011, 18:52
Gold Coast
828 Posts
QUACK!Team Red VeteranScout MedalSteam Profile
Tony's Avatar
nerdTony Tony is offline aka antonioffaxii, Tony, TON-3
Member
I get this to, I thought it was a problem on my end... Good/bad to see it being somewhat consistant
________________________
10:06 PM - Mystery: i keep up with div 1s
Reply With Quote
Reply
Thread Tools